a HUMANROBOT kollektíva blogja

Magic Monday by humanrobot

A sokszínűség üzletileg kifizetődő

2016. október 04. - humanrobot
A Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezést 2013-ban indította el a Google, a Prezi és az Espell, hogy egy helyen megmutathassák magukat azok a cégek és közösségek, akik szerint megéri nyitottnak lenni. Az első pár hétben 400-an csatlakoztak, mára ez a szám 900-ra duzzadt.
2016 novemberben pedig már nemzetközi konferenciát is szerveznek OPEN Conference - diversity conference for business leaders néven azért, hogy segítsenek a munkahelyeknek sokszínűbbé válni. Hitvallásuk: "Alapvető értéknek tekintjük, hogy másokat teljesítményük, tetteik alapján ítélünk meg, tekintet nélkül nemre, életkorra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra".
2015 decemberében Faix Csabával, a Prezi munkatársával beszélgettünk a Tilos Rádióban a  Nyitottak vagyunk kezdeményezésről, a sokszínűségről, és arról, hogy egy vállalatnak miért éri meg nyitottnak lenni. Ebből a beszélgetésből ajánljuk Nektek az alábbi részletet.

 

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebokon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmonday.blog.hu/api/trackback/id/tr4011762881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása